Bestel nu

Zelfhulp Boek

Zelfhulp Boek: Over vliegangst en hoe je ervan afkomt

U kunt dit boek bestellen door overmaking van €18 (incl. verzendkosten) op NL95ABNA0415664705 t.n.v. Stichting VALK te Leiden, onder vermelding van “bestelling: Over vliegangst en hoe je ervan afkomt”. Vergeet niet uw naam en adres te vermelden.

Direct bestellen

90017101_VALK-boek-voor-website
Ik wil niet/wel vliegen

Ik wil niet wel vliegen is een nieuw boek van Stichting VALK speciaal ontworpen en geschreven om kinderen van hun vliegangst af te helpen.
Het is een rijk geïllustreerd boek waarin de mascotte VALKIE de jeugdige lezer bij de hand neemt en samen de vliegangst aanpakt. In het boek is ook een hoofdstuk voor de medereiziger opgenomen waarin tips aan de hand worden gedaan om het kind zo goed mogelijk te helpen voor én tijdens de reis.

Direct bestellen

boek2
Zelfhulp DVD Box

Het boek Vliegangst en hoe je ervan afkomt van Dr. Lucas van Gerwen.
2 DVD’s VliegangstVrij(C) die de kijker door een 2-daagse training coachen.
Een handzame supportpocket, ofwel een handig boekje voor in handtas of binnenzak. Een wetenschappelijk onderzocht hulpmiddel bewezen effectief voor mensen die een korte voorbereidingstijd hebben in aanloop naar de vlucht.

Direct bestellen

vliegangst_dvd
Vlieg App voor iPhone en Android

Download nu de Vlieg App van Stichting VALK, boordevol tips, weetjes, niet vergeetjes en oefening voor als je gaat vliegen of in het vliegtuig zit. Nu voor zowel iPhone als Android. Altijd je eigen mobiele vliegangst therapeut bij je.

Download uit App Store Download voor Android

Vliegapp