VLIEGANGST IS GOED TE BEHANDELEN
Vliegangst komt veel voor. Eén derde van de volwassen mensen heeft last van vliegangst. Soms heel erg, soms een beetje. Niemand wordt ermee geboren, het kan iedereen overkomen. Vaak is het een gevolg van andere klachten, zoals claustrofobie (angst voor afgesloten ruimten), angst voor ongelukken, hoogtevrees of controledrang. Gelukkig is vliegangst goed te behandelen. U hebt al een belangrijke stap gedaan. Zet nu door, meld u direct aan of lees door.
  Doe het voor uzelf. Meld u nu aan.  

96% KANS OP SLAGEN

Dr. Lucas van Gerwen hielp duizenden mensen van hun angst af. Hij is gepromoveerd op vliegangst en daarnaast piloot. Luister naar zijn uitnodiging om uzelf te overteffen.

HAD IK HET MAAR
EERDER GEDAAN

Voor iedereen die vliegangstvrij wil leven. En die niet accepteert dat angst zijn of haar leven beperkt. Vliegangst is vaak een combinatie van andere angsten. Onze behandeling is daarop gericht. Het resultaat: vrijheid en nieuwe energie. U zult uzelf en uw omgeving verbazen. ‘Had ik het maar eerder gedaan’. horen we nogal eens.

Screen Shot 2014-11-10 at 01.16.16
MET HULP VAN DE WETENSCHAP
Omdat vliegangst aangeleerd gedrag is, is het goed te behandelen. Door gebruik te maken van wetenschappelijk onderbouwde behandelmethoden en samen met onze excellente therapeuten leert u adequaat met vliegangst om te gaan. U zult zien; u durft de confrontatie met uw vliegangst aan en zult ‘m overwinnen. Wij helpen bij het nemen van deze moeilijke stap. Samen gaan we op zoek naar de kern van het probleem en leert u opnieuw, of voor het eerst, zorgeloos te vliegen.