Nieuws

Blijf op te hoogte van het laatste nieuws!
foto_stoeltjeslift_-_klein

Kick off nieuw seizoen skiliftangst trainingen in oktober 2014

Zeker 20% van de wintersporters is bang in een skilift. Een groot aantal van hen skiet om die reden niet tijdens de wintersportvakantie. De in 2013 gestarte trainingen tegen skiliftangst blijken een enorm succes. Na twee geslaagde trainingen, met een scoringspercentage van 100% organiseert Stichting VALK vanaf oktober 2014 maandelijks een training tegen skiliftangt. Mis het niet en meldt je nu al aan!

Vooral de steile afgronden en mogelijke technische gebreken roepen angst op bij wintersporters. Sommigen blijven om die reden zelfs thuis of durven, eenmaal op hun bestemming, niet te skiën. Stichting VALK organiseert de therapeutische training tegen skiliftangst in samenwerking met Snowworld Landgraaf en de Nederlandse Ski Vereniging.

Deelnemers volgen een tweedaags therapeutisch programma. Ook krijgen ze uitleg over de techniek van de stoeltjeslift en de veiligheidsvoorschriften waaraan deze apparaten moeten voldoen. De trainingen worden gehouden op zaterdagen van 11.00 uur tot zondagen 17.00 uur. De kosten bedragen 405 euro per deelnemer op basis van een tweepersoonskamer, inclusief lunches, fondue-diner en overnachting in een 4-sterrenhotel. Voor informatie of aanmelding kunt u contact opnemen met Stichting VALK, 071-5273733 of info@valk.org.